Melo és baixa contra el Prat per sanció

El central va veure una doble targeta groga dimecres a Lleida i es perd el partit de lliga de demà (17:00) contra els potablava. La resta de la plantilla està convocada per rebre un rival que arriba al Narcís Sala situat en llocs de descens amb només vuit punts.

El Sant Andreu vol continuar amb la seva ratxa de resultats positius a casa, on aquesta temporada ha sumat 13 dels 15 punts que hi havia en joc, i derrotar un Prat que arriba amb urgències. Els del Baix Llobregat només han pogut guanyar un partit en les onze jornades disputades i ocupen el divuitè lloc de la classificació. A més, aquesta victòria ja queda lluny pels d’Agustín Vacas, doncs es va produir a principis de setembre a camp del Reus.

Precisament lluny del Sagnier és on més puja el rendeiment del Prat, que com a visitant ha sumat gairebé tots els seus punts aquesta temporada, 6 de 8. Es tracta d’un equip amb bons registres defensius, 12 gols encaixats, els mateixos que equips de play-off com el Lleida, però que acusa la falta de gol al davant, amb tan sols 6 dianes a favor.

Els precedents entre Sant Andreu i Prat al Narcís Sala són favorables als quadribarrats, que s’han imposat en quatre dels cinc partits que s’hi han disputat. El darrer precedent, en la segona jornada de la temporada passada, quan els de Piti Belmonte van guanyar per 2 a 1.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS