Patxi Salinas: “La gent ha de saber la realitat del club”

Després de derrotar el Constància, l’entrenador basc va voler reivindicar la feina d’una plantilla que “està donant molt per molt poc”. El tècnic demanava a la gent que toqui de peus a terra, insistint que “no podem vendre coses que no siguin reals”.

En aquesta línia, Patxi assegurava que “és per estar molt orgullosos d’on es troba l’equip”, desè a la classificació, amb 17 de 21 punts a casa i per sobre d’equips amb més pressupost i jugadors més experimentats. El tècnic va voler insistir en destacar el treball “incommensurable” de l’equip i en que, donades les circumstàncies del club, “potser estem fent una temporada molt, molt, però que molt i molt bona”.

Pel que fa al partit contra els balears, l’entrenador afirmava que “el futbol és per patir” i hem aconseguit “tres punts d’or”. Si bé és cert que no va ser un bon partit, Patxi destacava la importància d’haver guanyat. “Jo vinc a guanyar, no a divertir-me. S’ha complert l’objectiu que era guanyar i estic molt satisfet, perquè quan no jugues bé el més important és vèncer”.

Sobre les possibles crítiques, el tècnic deia que no li afecten ni el condicionen i que “en el moment que la gent no estigui contenta amb mi, marxo”. Tot i així, Patxi afirmava que “si a la gent li venem una cosa que no és la realitat, evidentment protestarà”.


 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS