Patxi Salinas: “No hem fet mèrits per perdre”

El tècnic andreuenc marxava decebut de Sant Adrià perquè una errada de marcatge en una falta “et condemna a derrotes en partits que no has de perdre”. Patxi també destacava que a l’equip li falta “materialitzar les ocasions que tenim”, especialment fora de casa.

Després de tenir “el control absolut” del partit durant la primera part, amb “tres ocasions bones per materialitzar aquest control”, a la segona “una altra vegada una jugada a pilota aturada ens ha condemnat i a partir de llavors el partit s’ha obert pels dos costats”. Aquest era l’anàlisi d’un Patxi Salinas que assegurava que “jugar bé quan perds no val per a res”.

Igual que ens jornades anteriors, l’equip va tornar a encaixar en una jugada d’estratègia. Segons l’entrenador quadribarrat, “no és qüestió de treballar aquestes jugades, és qüestió de responsabilitats, aquestes accions les treballem tots els dies i no et pot rematar un jugador que medeix 1,75 en una falta facilíssima de defensar”.

Tot i no haver merescut perdre, el tècnic ja pensa en els dos propers compromisos, contra Constància i L’Hospitalet. “Intentarem seguir sent forts a casa en els dos propers partits”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS