Patxi Salinas: “Podia haver guanyat qualsevol dels dos”

El tècnic va veure un duel molt igualat que es podia haver acabat decantant per qualsevol dels dos costats. Tot i no estar satisfet per no haver pogut guanyar, Patxi va tornar a destacar que tal i com va anar el partit “no perdre un punt era important”.

L’entrenador donava mèrit a l’empat davant d’un gran Hospitalet. “Quan un equip com aquest no és capaç de guanyar-te, alguna cosa haurem fet bé”. I és que el tècnic basc es mostrava sorprès per la situació classificatoria del l’equip riberenc: “no sé com ha pogut estar allà baix, em sembla un dels millors equips, si no el millor, d’aquesta categoria”.

Salinas també va destacar un factor que va dificultar més les coses als jugadors: “no hem tingut massa sort amb l’àrbitre. No vull buscar excuses, però ens ho ha pitat absolutament tot en contra”.

De cara al proper compromís de lliga, dissabte vinent a camp de l’Atlético Baleares, l’entrenador assgurava que l’equip “anirà com sempre a guanyar, tot i que contra el líder serà difícil”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS