Patxi Salinas: “Si veus que no guanyes, el que no pots fer és perdre”

Després de vuitanta tres minuts de joc i no poder batre la porteria del Prat, l’entrenador del Sant Andreu va preferir no arriscar i assegurar un punt en un partit “igualat” que en el tram final “s’estava tornant boig”.

Era l’explicació que donava el tècnic quan li preguntaven el perquè de l’últim canvi, Ton per Quim Araujo, quan el partit seguia sense gols i faltava poc pel final. Patxi parlava d’una primera part “molt bona” amb les “millors ocasions” i una segona meitat amb el Prat “molt posat al darrere i amb perill al contraatac”.

Segons l’entrenador de bilbaí, l’equip va acabar jugant “més amb el cor que amb el cap” i per això no va acabar de generar ocasions al segon temps. “Hem intentat guanyar de la manera que no havíem de fer-ho, amb joc directe”.

Pel que fa a les baixes Patxi Salinas explicava que Xavi Jiménez, amb molèsties, va estar provant a l’escalfament i finalment el dolor no el va deixar participar. Tampoc a Josu, que en l’entrenament de divendres es va fer un esquinç al turmell que el va fer ser baixa.

L’extrem tampoc podrà participar en el proper partit, dissabte vinent contra l’Espanyol B. “Un partit complicat perquè els filials són sempre complicats, no tenen pressió, no s’hi juguen res i en dinàmica positiva són difícils d’aturar”. Tot i això, el tècnic quadribarrat va assegurar que l’equip sortirà a guanyar fora de casa “perquè ja ens toca”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS