Tots els disponibles convocats per Sant Adrià

L’equip tindrà les baixes del sancionat Xapi Arnau i el lesionat Josu pel partit de demà a les 17:00 contra l’Espanyol B. Patxi Salinas convoca tota la plantilla per aquest partit. Els que no entrin a la llista definitiva faran una sessió d’entrenament a les instal·lacions espanyolistes.

Trencar la mala dinàmica lluny del Narcís Sala. Aquest és l’objectiu d’un Sant Andreu que visita un filial en ratxa. Després d’un inici de lliga fluix, els de Manolo Márquez han sumat dues victòries consecutives i 7 dels últims 9 punts en joc.

Els 15 punts que actualment té l’Espanyol B, 12 d’ells aconseguits a casa, el fan ser tretzè a la classificació, només un lloc per sota dels homes de Patxi Salinas. L’equip blanc-i-blau és molt sòlid defensivament i se situa com el tercer equip que menys gols ha encaixat (10), tan sols un més que els dos primers classificats. En atac té més problemes, havent anotat 10 gols. Aquest xifra situa els espanyolistes com el quart equip que menys gols ha fet.

Dels cinc precedents històrics, l’única derrota andreuenca a camp de l’Espanyol B és la de la temporada passada (2-1). En les altres quatre visites, dues victòries quadribarrades i dos empats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS