Víctor Alonso ja té l’alta mèdica

Després de sis mesos de recuperació, el mitja punta andreuenc ja està plenament recuperat del trencament de lligaments encreuats del genoll que es va fer la temporada passada, quan encara era jugador del Juvenil A i alternava amb el primer equip.

S’ha fet molt llarg, però des d’ahir la lesió al genoll de Víctor ja és història. Ha calgut treballar molt per recuperar-se i finalment la recompensa ha arribat en forma d’alta mèdica i posteriorment esportiva. El jugador ja entrena al mateix ritme que els seus companys i està en plenes condicions per jugar.

Tot i això, ara mateix Víctor és el 23è home de la plantilla i no té fitxa federativa. Caldrà esperar que s’obri el mercat d’hivern per conèixer el seu futur més immediat. Mentre aquest moment no arribi, el futbolosita seguirà recuperant el to entrenant a ple rendiment.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS