Canvis en els accessos al Narcís Sala pel partit contra l’Atlético

Les portes de l’estadi s’obriran a les 14:30 perquè tothom pugui agafar lloc i evitar aglomeracions, per això serà molt important venir amb antelació. Hi haurà vuit portes d’accés, una d’elles exclusiva pels aficionats de l’Atlético per questions de seguretat.

Els socis de Tribuna Coberta tindran la possibilitat d’entrar deu minuts abans que la resta per poder escollir el seu seient. Per poder fer-ho hauran d’ensenyar el seu carnet a més de l’entrada del partit. La resta d’aficionats d’altres sectors no cal que duguin el carnet, doncs amb l’entrada n’hi ha prou per accedir a l’hora en que s’obriran les portes per a tothom.

Hi haurà una de les vuit portes que serà doble. Els aficionats andreuencs que hagin d’accedir per la Porta 1 i els que ho hagin de fer per la 8, entraran pel pàrquing. Els seguidors que tinguin entrada de porta 8 però siguin de l’Atlético, ho faran per la Porta 8 del carrer Virgili amb Pare Manyanet.

També és important recordar als aficionats que han comprat l’entrada per internet que la portin impresa sencera, doncs els servirà per accedir al camp. El Narcís Sala estrenarà aquest dissabte un nou sistema informàtic d’accés que impedirà l’entrada amb qualsevol còpia o falsificació.


Enllaç:
Descarregar el croquis de les portes d’accés en format PDF

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS