Les taquilles obriran a les 11:00 aquest dissabte

En motiu del partit que ha de disputar el Sant Andreu contra l’Atlético de Madrid, les taquilles de l’estadi estaran obertes fins a cinc hores abans de l’inici del matx per facilitar la compra a tots els aficionats i seguidors. Des del club es recomana comprar-les amb antelació per evitar cues d’última hora.

Seran les últimes disponibles i caldrà afanyar-se per poder-les comprar. Els socis que desitgin adquirir-les amb descompte encara estan a temps de fer-ho a través de la pàgina web del club (http://www.uesantandreu.cat/entrades), ja que el mateix dia del partit no s’aplicarà i totes les entrades tindran preu d’aficionat.

A més cal destacar que durant demà divendres es vendran entrades a la Plaça de la Pomera, de 10:00 a 14:00, i a la Plaça d’Orfila de 17:00 a 20:00. Això a més de la venda habitual a la Botiga, demà de 10:00 a 21:00, i a les oficines del club, de 17:00 a 20:00.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS