La Unió Esportiva Sant Andreu us desitja unes Bones Festes

El club espera que tots els socis, seguidors, pares i jugadors passin un bon Nadal i els desitja el millor per al 2014. S’acaba un 2013 inoblidable per als quadribarrats, que han tornat a omplir el Narcís Sala.

I és que aquest any quedarà per a la història del club. Serà el del primer títol estatal en 104 anys i el del primer aixecat al Narcís Sala. També el recordarem pel retorn, 40 anys després, als setzens de final de la Copa del Rei, amb una eliminatòria contra el millor Atlético de Madrid dels últims anys i un partidàs al Vicente Calderón.

En aquests dies de descans a nivell esportiu esperem que ho passeu genial amb la vostra gent i que el 2014, malgrat el context que vivim, ens porti coses bones a tots els nivells.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS