Manel Delgado fitxa pel Vilafranca

L’scouter del primer equip del Sant Andreu és el nou entrenador del FC Vilafranca en substitució del fins ara tècnic Delfí Ferreres. Des d’aquí li agraïm la seva dedicació i li desitgem molta sort en aquesta nova aventura al capdavant d’un altre equip quadribarrat.

Manel Delgado es va incorporar al cos tècnic aquest estiu passat i durant aquests mesos ha elaborat els informes dels rivals del Sant Andreu, enregistran els partits i desgranant posteriorment la informació per tal de tenir l’adversari i els seus moviments estudiats al màxim. Una feina desinteressada d’un gran valor i sacrifici, doncs sovint cal viatjar fora de Catalunya per veure el proper rival en directe i gravar el partit.

El seu desig era poder tornar a dirigir un equip des de la banqueta i ara tindrà l’oportunitat de fer-lo realitat. El Vilafranca, rival del Sant Andreu aquesta pretemporada al Narcís Sala (4-0), es troba en una mala dinàmica de resultats, amb set derrotes en les últimes nou jornades. La mala ratxa ha portat la direcció del club vilafranquí a canviar d’entrenador i a donar la confiança a en Manel Delgado per capgirar la situació, un repte que esperem li vagi molt bé.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS