Patxi Salinas: “Aquesta experiència no ens la treurà ningú”

El tècnic reconeixia que l’equip surt enfortit del Calderón després de fer “un partit fantàstic” i “la sensació d’haver competit de tu a tu amb l’Atlético”. Patxi marxava satisfet però també lamentava que s’escapés un resultat històric.

“Ha estat una pena, mereixiem alguna cosa més. Els nois han fet un partit increïble i és una llàstima no haver marxat amb l’empat a un”. Després de fer un “esforç descomunal” l’entrenador andreuenc sentia un barreja d’orgull i decepció pel desenllaç final de l’enfrontament. “Podiem haver defensat millor, en les dues accions més tontes hem perdut el partit”.

Patxi Salinas assegurava sentir-se “molt orgullós de ser entrenador del Sant Andreu” i afirmava que “havia somiat amb guanyar el partit, però no ha pogut ser”. I és que l’equip va saltar a la gespa oblidant-se del resultat de l’anada i jugant com si l’eliminatòria estigués empatada a zero. “Hem vingut a guanyar”, deia el tècnic.

El partit, a més del record històric, també servirà per aprendre una lliçó. “No podem llençar per la borda un partit en el 93′ després de treballar durant 92 minuts”. Tot i això l’entrenador basc també insistia en que “la il·lusió d’haver jugat contra l’Atético no ens la treurà ningú”.

Mirant cap al futur, el proper compromís davant el Valencia Mestalla, Patxi creu després d’aquesta gran experiència cal “tornar ràpidament a la realitat i pensar en la nostra lliga”.

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018