Patxi Salinas: “El resultat és molt injust”

El tècnic basc no podia amagar la decepció per la derrota en el temps afegit. “Hem sigut molt superiors, hem tingut moltes ocasions de gol i a la segona part els hem passat per sobre. Només la mala sort i un arbitratge desastrós ens han impedit guanyar”.

Després d’una setmana molt dura, amb tres partits i dos viatges, l’entrenador donava mèrit al sobreesforç de l’equip. “A la segona part hem volat, semblava que qui havia jugat entre setmana eren ells i no nosaltres”. I és que l’equip va treure forces d’on no en tenia, un fet que satisfeia un Patxi Salinas decebut pel resultat.

El tècnic també va ser molt crític amb l’actuació de l’àrbitre: “Ens ha perjudicat en totes les decisions que ha pres. Ens ha matat, ens ha destrossat”.

Patxi reconeixia que amb una victòria contra el conjunt che el balanç de la primera volta hagués estat “bo”, però que havent perdut aquest partit passa a ser “regular”. Tot i això el tècnic recordava que els quadribarrats han disputat un partit menys, l’ajornat contra l’Ontinyent per la disputa de l’anada de la Copa del Rei, i que això “és molt positiu perquè dóna l’opció a sumar tres punts més”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS