Patxi Salinas: “Marxem satisfets amb el punt”

El tècnic bilbaí valorava l’empat a zero contra l’Olímpic com un “resultat just en un partit molt igualat”. Patxi destacava la dificultat del partit en un camp tan complicat per l’estat de la gespa i sortia “satisfet pel treball de l’equip i pel punt”.

Després que tant Sant Andreu com Olímpic juguéssin partit de Copa contra Atlético i Real Madrid, l’entrenador afirmava que tots dos equips van acusar una mica el cansament. Tot i això i la dificultat del partit “els hem controlat bé i no hi ha hagut ocasions clares per decidir. La millor oportunitat d’ells és més una errada nostre que mèrit de l’Olímpic”.

Sobre la polèmica arbitral Patxi Salinas assegurava que “és normal que tots els equips reclamin, però han de ser reclamacions justes”. A La Murta el tècnic deia no haver pogut veure res en les dues jugades polèmiques.

De cara al partit de Copa del Rei de dimecres l’entrenador andreuenc afirmava que no hi ha cap esperança. “La Copa està oblidada, anirem a fer un bon partit a Madrid però els nostres deures són la lliga. L’Olímpic ha d’intentar somiar al Bernabeu”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS