Quim Araujo protagonitza l’spot del Sant Andreu-Atlético de Madrid

El club ha llançat aquest migdia l’anunci promocional del partit de Copa del Rei del proper dissabte al Narcís Sala contra el colíder de la lliga espanyola, en un intent d’acabar d’engrescar l’afició per esgotar les darreres entrades disponibles.

El jugador andreuenc Quim Araujo, aficionat de l’Atlético, protagonitza aquest spot responent les declaracions posteriors al sorteig del president matalasser, Enrique Cerezo, que va assegurar haver conegut el Sant Andreu “quan era el Sant Andreu”.

La venda d’entrades continua a bon ritme i amb aquesta campanya el club espera acabar d’omplir l’estadi pel partit més esperat dels darrers anys. Volem insistir en el fet que encara hi ha entrades disponibles, doncs ens ha arribat per diverses bandes gent que creu que no en queden.

Els sectors encara disponibles són Gol Sud, Tribuna Nord, Tribuna Sud i Tribuna Coberta. Les entrades es poden comprar per internet les 24 hores del dia, a la Botiga Oficial de 16:00 a 20:00 i a les oficines del club de 17:00 a 20:00.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS