Repeteix al Narcís Sala aquest diumenge!

Amb l’entrada del Sant Andreu-Atlético es podrà accedir gratis a l’estadi per veure l’últim partit del 2013, contra el Valencia Mestalla. També tindran entrada lliure els qui van donar sang a Can Fabra, acreditant-ho amb el tiquet, i es farà el sorteig d’un gran panera.

L’estadi va registrar un ple en l’últim partit disputat a casa. Aprofitant aquest impuls, el club vol que el Narcís Sala torni a ser una festa per acomiadar l’any i dóna l’oportunitat de tornar al camp a tots els que van venir a veure el partit de Copa.

Després de la gran actuació al Vicente Calderón tots els aficionats que no es van poder desplaçar a Madrid podran reconèixer l’esforç a la plantilla aquest diumenge contra un rival que va cap amunt.A més cal recordar que fa més de 14 mesos que el Sant Andreu no perd a casa en lliga.

Al descans del partit es farà el sorteig de la panera que va amb la loteria del club. Aquest lot inclou dos pernils, embotit de bellota, cava, llaunes espinaler i marxandatge.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Començar amb bon peu

Premsa19 d'agost de 2017

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017