Torna la lliga per tancar el 2013

El Sant Andreu rep demà a les 16:30 el Valencia Mestalla al Narcís Sala. Ho farà amb les baixes dels lesionats Ton Alcover i Dídac i el sancionat Mouriño. Tampoc entren a la convocatòria Boris, Albarrán i Adri. Rubén és la novetat a la llista.

Encara està per determinar l’abast de la lesió del migcampista tarragoní, que ja no va poder jugar al Vicente Calderón per aquest motiu. Rubén Canelada, en canvi, sí que ha estat citat per aquest partit.

La convocatòria de 16 jugadors la formen: Morales, Éric, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Jilmar, Ibon, Carroza, Xavi Jiménez, Josu, Quim Araujo, Aitor, Guzman, Ander i Francis Ferrón.

El Valencia Mestalla es troba inmediatament per sota del Sant Andreu a la classificació, amb només un punt menys, i porta un mes sense conèixer la derrota. Els homes que demà dirigirà Rubén Baraja des de la banqueta es troben en el seu millor moment de la temporada.

Els precedents entre tots dos equips al Narcís Sala són favorables als quadribarrats, que han guanyat en tres de les últimes quatre visites ches. La darrera per la mínima el curs passat (1-0).

Foto: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS