Tots a la Plaça del Comerç a les 12:00!

L’afició quadribarrada queda convocada per demà a les dotze del migdia a la plaça Comerç. Des del club volem que la jornada de demà sigui històrica en tots els sentits i hi haurà una Fan Zone per concentar els seguidors abans del partit.

És per això que hem pensat que tots els veïns i veïnes de Sant Andreu del Palomar han de sentir el caliu andreuenc amb els càntics de l’afició, banderes, estandards… Donarem soroll i color amb una caminada que sortirà a les dotze del migdia de la Plaça Comerç i arribarà a l’Estadi Narcís Sala a quarts d’una.

Una vegada allà ens aplegarem al carrer Santa Coloma per gaudir tots junts d’un avantmatx amenitzat amb música, tertúlia i sentiment quadribarrat. Acompanya’ns en aquesta jornada històrica, convida els familiars i les amistats per sentir l’escalf andreuenc hores abans de començar el partit!

Aprofitem per recordar que les portes de l’Estadi s’obriraran a dos quarts de tres de la tarda i que des del Club recomanem accedir-hi amb antelació per tal d’escollir un bon lloc i evitar cues.

Entre tots farem que aquest dia figuri a tots els llibres d’història que parlin de la Unió Esportiva Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS