A Olot amb quatre baixes

Són les del sancionat Ibon i els lesionats Azparren, Morales i Dídac. No entren a la llista Xavi Jiménez i Víctor. D’altra banda tornen Melo i Ton Alcover mentre que Albert Mozó debuta a la convocatòria com a quadribarrat. Manu Martín repeteix per segona jornada consecutiva.

Els 16 jugadors que viatjaran a Olot són: Éric, Manu, Xapi Arnau, Albarrán, Melo, Mozó, Rubén, Jilmar, Carroza, Ton Alcover, Mouriño, Josu, Guzman, Quin Araujo, Ander i Francis Ferrón.

L’Olot-Sant Andreu de demà és un partit molt important per a tots dos equips i marca l’inici d’una sèrie de tres partits vitals contra equips de la part baixa: Olot, Badalona i Ontinyent en tan sols deu dies. Cap dels dos equips hi arriba en la situació que desitjaria, doncs els vermells no guanyen des d’octubre i ocupen places de descens. El Sant Andreu està per sobre, amb 22 punts i un partit menys disputat, però no val a badar.

El Municipal d’Olot va començar sent un fortí per als garrotxins, tot i que amb el pas de les jornades ha deixat de ser-ho. Els olotins han sumat només un punt dels últims dotze que han disputat a casa, un fet que ha provocat el canvi a la banqueta i l’arribada d’Arnau Sala. Aquesta debilitat a casa de l’Olot és el que demà intentarà aprofitar un Sant Andreu que busca confirmar la millora fora de casa dels darrers desplaçaments.

L’última visita dels quadribarrats a la Garrotxa data del 1990. Llavors el partit va acabar amb empat a un, el resultat més repetit entre tots dos conjunts a terres gironines.

Un autocar d’aficionats andreuencs sortirà demà al matí del Narcís Sala per donar suport a l’equip. El partit començarà a les 16:30.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS