Aarón Bueno completa la plantilla

L’atacant té 30 anys i arriba procedent de les Sesiones AFE, amb qui ha entrenat les darreres setmanes. Aarón és germà de l’ex andreuenc Nakor i té sobrada experiència a la Segona B i també a la Segona A, on va jugar 28 partits amb el Sabadell.

Aquest estiu Aarón Bueno va signar amb el Salamanca Athletic, equip que finalment no va ser acceptat ni per la RFEF ni pel CSD per poder competir a la divisió de bronze. Un fet que va dur a l’atur tots els integrants d’aquella plantilla.

L’extrem sabadellenc, com ja va fer Ibon Gutiérrez l’estiu passat, ha aprofitat l’oportunitat que AFE dóna als jugadors sense equip per posar-se a punt i trobar un nou equip. Després de passar per la Gramenet, on va coincidir amb Patxi Salinas, el Levante B, l’Atlético Baleares, el Ceuta, el Cádiz, el Sabadell i el Nàstic, Aarón Bueno arriba ara al Narcís Sala per complementar l’atac quadribarrat.

Foto: cesabadell.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS