Albert Mozó, nou jugador del Sant Andreu

El central català arriba per reforçar l’eix de la defensa andreuenca. Mozó té 22 anys i prové del Constància, on aquesta primera volta ha disputat dotze partits de lliga. El jugador signa fins a final de temporada i ocuparà plaça de sub23.

Nascut a Granollers el 15-01-1991, Albert Mozó és un central de 190 cm format al RCD Espanyol, on va jugar-hi nou temporades. Posteriorment va tenir una experiència a Itàlia, a les inferiors del Cesena, a la Pobla de Mafumet i al Constància, on ha debutat a Segona B.

El jugador ja s’entrenava des de fa uns dies amb els seus nous companys a l’espera que es confirméssin les baixes per poder tenir fitxa amb el Sant Andreu.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Estrena insuficient a la lliga (0-0)

Premsa21 d'agost de 2017

Començar amb bon peu

Premsa19 d'agost de 2017

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017