Albert Mozó, nou jugador del Sant Andreu

El central català arriba per reforçar l’eix de la defensa andreuenca. Mozó té 22 anys i prové del Constància, on aquesta primera volta ha disputat dotze partits de lliga. El jugador signa fins a final de temporada i ocuparà plaça de sub23.

Nascut a Granollers el 15-01-1991, Albert Mozó és un central de 190 cm format al RCD Espanyol, on va jugar-hi nou temporades. Posteriorment va tenir una experiència a Itàlia, a les inferiors del Cesena, a la Pobla de Mafumet i al Constància, on ha debutat a Segona B.

El jugador ja s’entrenava des de fa uns dies amb els seus nous companys a l’espera que es confirméssin les baixes per poder tenir fitxa amb el Sant Andreu.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS