Trenta noves empreses col·laboradores el 2013

El mes de juny passat es creava la nova Àrea de Màrqueting i Comunicació del club, amb l’objectiu d’acostar la Unió Esportiva al poble perquè cada vegada tingui més suport de les empreses i comerços de Sant Andreu. Set mesos després s’han assolit molts objectius.

Tot ha estat fruit d’un gran esforç i dedicació. Els directius José Manuel Pérez i Jordi Royo, de forma altruista, amateur i desinteressada, han format un equip per perseguir totes aquestes fites.

L’inici es remunta a una nova campanya de captació de socis que va ser tot un èxit. Aquesta temporada s’ha aconseguit per primer cop en molts anys que els socis menors de 30 anys superin els jubilats. La campanya passada els joves amb prou feines representaven un 20% de la massa social. Actualment ja superen el 40%, i és que la joventut comença a agafar força en un club que mira cap al futur.

Al mateix temps es va presentar la segona samarreta amb l’escut de Sant Andreu de Palomar, un altre èxit. Aquesta nova equipació és un disseny d’en Roger Giménez, que també va col·laborar amb la campanya de captació de socis. Aquest 2013 també s’ha canviat la primera equipació, tornant als orígens amb les quatre barres centrades al pit.

I el més important: cada vegada són més les empreses i comerços que s’uneixen al projecte. En aquests mesos se n’han aconseguit 30 de noves, a més de converses i negociacions amb moltes d’altres de cara el 2014. A continuació detallem les col·laboracions aconseguides aquest any:

Discover i Sutran: patrocinadors de la samarreta del primer equip.

Bar Versalles: patrocini dels carnets de soci, instal·lació d’una tanca publicitària, cessió gratuïta de la Sala Versalles per a actes del club i descomptes als socis.

Estrella Damm: renovació de l’acord existent amb unes condicions econòmiques molt millors que les anteriors.

Clinica Podològica DYN: instal·lació d’una tanca publicitària,  prestació de tots els serveis podològics  als jugadors del primer equip de forma gratuïta, revisions al futbol base i descomptes als socis del club.

Gabrieles: instal·lació d’una tanca publicitària, creació de les galetes del Sant Andreu i descomptes als socis.

Clínica Veterinària Sant Andreu, Instal·lacions Marla, Re-Novat, Fotoespai, Institus Odontològics, Loteries Sant Andreu, Assistència Tècnica Catalana, Tu Bici, Ecoedifica: instal·lació d’una tanca publicitària i descomptes per als socis.

Sant Andreu Idiomes, Chip Mobiliari, Talleres JM Saludes, Pizzamania, Serralleria CPG, Grup ADM, Cent 23, Sertrans, Perruqueria Domingo, Finques Campanyà, El Portaló de Sant Andreu: instal·lació d’una tanca publicitària.

Dolça Llar: instal·lació de quatre tanques publicitàries.

La Fonda del Port Olímpic: instal·lació d’una tanca publicitària i regal del dinar de directives del partit Sant Andreu-Atlético de Madrid.

Chocolat i Sol i Mar: descomptes als socis.

Cal destacar la col·laboració amb Espai Gràfic Visual, una de les empreses captades aquesta temporada i amb la que s’han abordat temes molt importants. Gràcies a la confiança del seu propietari en el nostre projecte, l’Albert Soler, s’han pogut fer realitat dos dels somnis del nostre club: La revista de la UE Sant Andreu i la botiga oficial del club, una gran fita que situa al Sant Andreu a l’altura d’un club professional.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS