Gimnàstic de Tarragona 0 – UE Sant Andreu 0

Punt molt valuós el que l’equip ha arrencat aquest migdia a Tarragona. Els locals han dominat i han tingut les millors ocasions, però els ha faltat encert. El Sant Andreu ha aguantat bé els atacs grana i suma un empat important fora de casa.

El conjunt quadribarrat ha sortit disposat a pressionar a dalt però ràpidament el Nàstic s’ha fet seu el partit. Els tarragonins han començat a arribar, especialment a pilota aturada, però han topat amb un Morales molt encertat sota pals, amb dues intervencions espectaculars davant Lago Junior i Marcos. El Sant Andreu ha tingut la seva única arribada en una acció culminada per Quim Araujo en fora de joc segons l’assistent. Una infracció que, tal i com demostren les imatges, no ha existit.

La tònica de la segona part ha estat la mateixa, amb l’equip andreuenc aguantant i els locals generant les millors ocasions. Han estat menys que a la primera part, això sí, més clares. Les dues més perilloses les han tingut Ferran Giner, amb una rematada a boca de canó, i Marcos i Querol ja al descompte, quan no han encertat a rematar una pilota que es passejava damunt la línia de gol.

Gimnàstic de Tarragona 0

UE Sant Andreu 0

Club Gimnàstic de Tarragona: Tomeu, Calavera, Verdú (Iván Aguilar 81′), Xisco Campos, Xavi Molina, David Sánchez (Jesús Rubio 70′), Javi Martínez, David Rocha, Marcos, Lago Jr (Querol 57′) i Ferran Giner.

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Mozó, Carroza (Melo 46′), Rubén, Ibon, Ton Alcover, Xavi Jiménez (Matas 86′), Mouriño, Guzman (Guzman 73′) i Quim Araujo.

Àrbtire: Romero Fernández, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Ferran Giner i Javi Martínez i als visitants Mouriño, Guzman, Ibon i Melo.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018