Francis Ferrón, traspassat a La Hoya Lorca

El davanter andalús marxa sis mesos després de la seva arribada al Sant Andreu. Francis, màxim golejador de l’equip amb set gols, va disputar ahir el seu darrer partit com andreuenc i aquest matí signarà la baixa per viatjar posteriorment cap a Murcia.

Davant la voluntat del jugador d’abandonar el club, Sant Andreu i Hoya Lorca s’han posat d’acord pel seu traspàs. El club murcià paga una quantitat fixa que es podrà veure incrementada si es compleixen els objectius variables que s’han fixat.

El vicepresident esportiu Juan Carlos Campos va comparèixer a la sala de premsa després del partit d’ahir contra l’Ontinyent per fer oficial el traspàs i explicar-ne els motius. Campos va deixar clar que el cos tècnic s’havia mostrat contrari a la sortida del jugador però que la voluntat de Francis i la situació econòmica de l’entitat van fer que la junta directiva acabés aprovant la seva marxa.

El club li agraeix a Francis Ferrón aquests mesos com a quadribarrat i li desitja sort en la nova etapa que avui comença.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS