Morales i Melo s’uneixen a les baixes de Ton i Dídac

El capità té un cop a les costelles que l’impedirà jugar contra els alacantins i el central complirà cicle per amonestacions. Manu Martín, porter del Juvenil A, s’estrena en una convocatòria de lliga amb el primer equip. El Sant Andreu-Alcoyano començarà a les 11:30.

La llista de 16 la formen: Éric, Manu, Xapi Arnau, Albarrán, Azparren, Carroza, Rubén, Jilmar, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez, Josu, Guzman, Quim Araujo, Ander i Francis Ferrón.

Queden fora per decisió tècnica Boris, Aitor i Adri. Pel que fa als altres dos lesionats, Dídac continua evolucionant bé de l’artroscòpia mentre Ton Alcover es recupera de la tendinitis al peu i d’una fissura al nas.

Les baixes condicionaran doncs un Sant Andreu que rep tot un equip de play-off, l’Alcoyano. Els alacantins són tercers a la classificació i es troben en un moment de forma excel·lent, amb cinc victòries consecutives. A més, els blanc-i-blaus arriben al Narcís Sala després d’un contundent 0-4 a Sant Adrià en l’últim partit del 2013.

Tot i això, el Narcís Sala no se li dóna bé a l’Alcoyano, que només hi ha pogut guanyar una vegada (1994-95) en dotze visites a la lliga. Els andreuencs han sumat els tres punts en les tres darreres visites de l’equip alacantí.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018