Morales i Melo s’uneixen a les baixes de Ton i Dídac

El capità té un cop a les costelles que l’impedirà jugar contra els alacantins i el central complirà cicle per amonestacions. Manu Martín, porter del Juvenil A, s’estrena en una convocatòria de lliga amb el primer equip. El Sant Andreu-Alcoyano començarà a les 11:30.

La llista de 16 la formen: Éric, Manu, Xapi Arnau, Albarrán, Azparren, Carroza, Rubén, Jilmar, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez, Josu, Guzman, Quim Araujo, Ander i Francis Ferrón.

Queden fora per decisió tècnica Boris, Aitor i Adri. Pel que fa als altres dos lesionats, Dídac continua evolucionant bé de l’artroscòpia mentre Ton Alcover es recupera de la tendinitis al peu i d’una fissura al nas.

Les baixes condicionaran doncs un Sant Andreu que rep tot un equip de play-off, l’Alcoyano. Els alacantins són tercers a la classificació i es troben en un moment de forma excel·lent, amb cinc victòries consecutives. A més, els blanc-i-blaus arriben al Narcís Sala després d’un contundent 0-4 a Sant Adrià en l’últim partit del 2013.

Tot i això, el Narcís Sala no se li dóna bé a l’Alcoyano, que només hi ha pogut guanyar una vegada (1994-95) en dotze visites a la lliga. Els andreuencs han sumat els tres punts en les tres darreres visites de l’equip alacantí.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS