Patxi Salinas: “El resultat és just”

L’entrenador basc destacava la importància de “no perdre quan et trobes a la zona baixa” i marxava content pel punt en un partit “molt disputat” contra un rival directe. “Mantenim la distància amb l’Olot i els guanyem el gol average. Ara hem de seguir lluitant”.

I és que tal i com reconeixia Patxi Salinas, “en aquesta situació a la classificació a tots els equips els apreten els nervis”. En tot cas, contra un dels rivals d’aquesta zona l’equip ja té guanyada la partida després dels enfrontaments a Can Dragó (2-1) i Olot (1-1).

El tècnic va plantejar una primera part més defensiva per “sortir a contenir i buscar algun contraatac”. Tal i com ell mateix reconeixia “teníem el partit on volíem, controlat i sense patir ocasions, però al minut 47 hem regalat el gol”. Amb el desavantatge, a la segona meitat l’equip quadribarrat va “arriscar més”, aconseguint l’empat a un. “A partir d’aquí hem estat més forts i podíem haver guanyat, tot i que és veritat que ells ens feien mal al contraatac. Sincerament crec que el resultat ha estat just”.

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018