Patxi Salinas: “El resultat és just”

L’entrenador basc destacava la importància de “no perdre quan et trobes a la zona baixa” i marxava content pel punt en un partit “molt disputat” contra un rival directe. “Mantenim la distància amb l’Olot i els guanyem el gol average. Ara hem de seguir lluitant”.

I és que tal i com reconeixia Patxi Salinas, “en aquesta situació a la classificació a tots els equips els apreten els nervis”. En tot cas, contra un dels rivals d’aquesta zona l’equip ja té guanyada la partida després dels enfrontaments a Can Dragó (2-1) i Olot (1-1).

El tècnic va plantejar una primera part més defensiva per “sortir a contenir i buscar algun contraatac”. Tal i com ell mateix reconeixia “teníem el partit on volíem, controlat i sense patir ocasions, però al minut 47 hem regalat el gol”. Amb el desavantatge, a la segona meitat l’equip quadribarrat va “arriscar més”, aconseguint l’empat a un. “A partir d’aquí hem estat més forts i podíem haver guanyat, tot i que és veritat que ells ens feien mal al contraatac. Sincerament crec que el resultat ha estat just”.

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017