Patxi Salinas: “El resultat és just”

L’entrenador basc destacava la importància de “no perdre quan et trobes a la zona baixa” i marxava content pel punt en un partit “molt disputat” contra un rival directe. “Mantenim la distància amb l’Olot i els guanyem el gol average. Ara hem de seguir lluitant”.

I és que tal i com reconeixia Patxi Salinas, “en aquesta situació a la classificació a tots els equips els apreten els nervis”. En tot cas, contra un dels rivals d’aquesta zona l’equip ja té guanyada la partida després dels enfrontaments a Can Dragó (2-1) i Olot (1-1).

El tècnic va plantejar una primera part més defensiva per “sortir a contenir i buscar algun contraatac”. Tal i com ell mateix reconeixia “teníem el partit on volíem, controlat i sense patir ocasions, però al minut 47 hem regalat el gol”. Amb el desavantatge, a la segona meitat l’equip quadribarrat va “arriscar més”, aconseguint l’empat a un. “A partir d’aquí hem estat més forts i podíem haver guanyat, tot i que és veritat que ells ens feien mal al contraatac. Sincerament crec que el resultat ha estat just”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS