Patxi Salinas: “Ja no som aquell equip fràgil fora de casa”

Després del tercer empat consecutiu lluny del Narcís Sala, l’entrenador basc assegurava que el “canvi de mentalitat” ha estat la clau per millorar els resultats com a visitant. “Hem adquirit una altra maduresa. Potser jugavem massa alegre i això es paga”.

Més punts sumats en les darreres tres sortides (3) que en les vuit anteriors (2). “Haviem de canviar alguna cosa, jugavem molt bé a futbol però tornavem sempre amb derrotes”, reconeixia ahir Patxi Salinas. “Ara portem una bona ratxa fora de casa i som un equip fort. Podem guanyar o perdre, però fa la sensació que en qualsevol moment ens podem endur el partit”.

En aquest sentit el tècnic deia que el partit contra el Nàstic havia estat “molt igualat”. “Els dos equips hem tingut les nostres opcions, es podia haver decidit el partit en qualsevol ocasió però per a nosaltres un punt en aquest camp i contra aquest gran equip és molt important”.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018