Patxi Salinas: “M’agradaria que dimecres vingués més gent al Narcís Sala”

Derrotat el Badalona, l’entrenador basc ja pensa en la propera jornada. “Dimecres hem de tornar a guanyar sí o sí per mirar cap amunt i enganxar-nos als de dalt”. El tècnic demanava el suport de l’afició per a un partit on de nou és “fonamental” guanyar.

L’eliminatòria de Copa del Rei va fer que ara mateix el Sant Andreu hagi disputat un partit menys que la majoria d’equips de la lliga. Una gran oportunitat per fer un petit salt a la classificació i allunyar-se de les posicions perilloses. El partit que no serà fàcil doncs “l’Ontinyent se la juga, i els equips que se la juguen són molt perillosos. M’agradaria que l’afició ens empenyi”, afirmava Patxi Salinas.

Per al tècnic el camí serà el mateix que contra el Badalona: estar molt i molt intensos. “Quan jugues així és molt difícil que et guanyin”. El resultat contra els escapolats en un “partit magnífic” serveix per sumar “tres punts d’or” i canviar la dinàmica després d’uns mesos amb “un bon moment de treball i joc però dolent de resultats”.

Patxi Salinas felicitava l’equip per la seva actuació i encoratjava els jugadors per seguir lluitant. “Vull que Matas sumi, entri en la nostra dinàmica de treball i aporti. També Víctor, que sense la lesió hagués estat un jugador important”. La intenció de l’entrenador és que cada cap de setmana juguin els millors i en aquest sentit assegurava que vol que “ni Morales se senti fix a l’equip titular”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS