Patxi Salinas: “No era fàcil remuntar un 0-1 contra aquest equip”

Després d’un partit que qualificava d’igualat, el tècnic basc destacava “la gran fortalesa de l’equip per remuntar un resultat advers davant d’un dels millors conjunts de la categoria”. Patxi sortia content amb el punt tot i haver preferit guanyar.

Al Sant Andreu se li acumulaven les baixes per rebre un equip de la zona de play-off. Tal i com reconeixia el mateix entrenador va ser un “partit complicat” marcat pel fort “vent en contra”. Els quadribarrats van tenir “les millors ocasions sense acabar de definir-les”.

La dinàmica de resultats al Narcís Sala ja no és la mateixa que fa uns mesos, un fet que no ha de preocupar l’afició. “Si juguem com avui o com contra el Valencia Mestalla no em preocupa, teniem un equip molt fort al davant i nosaltres baixes importants”. De cara als propers partits cal sumar per agafar “un coixí de punts pel que pugui passar”, i en aquest sentit una victòria a Olot seria “molt important”.

El tècnic també va tenir paraules d’elogi preguntat per dos dels jugadors de la plantilla. “Éric ha estat fantàstic, no era gens fàcil per a ell. Ha demostrat una gran seguretat en ell mateix i el felicito.” També per a Carroza, que ens els darrers minuts del partit va rebre un cop. “Espero que no sigui res. La de central és una posició que tenim debilitada i Alberto està donant un gran rendiment”.

Foto: Judit Andreu.

 

Més en

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018