Ton Alcover, novetat per rebre l’Ontinyent

L’entrada del migcampista tarragoní en el lloc del juvenil Sergio és l’únic canvi respecte la convocatòria de dissabte passat. Ton va complir un partit de sanció per acumulació de targetes i estarà disponible per enfrontar-se al seu ex equip, demà a les 20:15 al Narcís Sala.

Els setze convocats per aquest partit són: Morales, Manu, Xapi Arnau, Albarrán, Melo, Carroza, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Xavi Jiménez, Mouriño, Josu, Quim Araujo, Matas, Ander Vitoria i Francis Ferrón.

Els lesionats AzparrenDídacGuzman i Jilmar continuen sent baixa. Queden fora Éric, Mozó Víctor.

Cal recordar que el de demà és el partit ajornat de la jornada 17. Els equips de la lliga que no participaven en la Copa del Rei, o que no jugaven contra un que ho feia, ja han disputat aquest tres punts. És doncs una bona oportunitat per marcar diferències respecte els perseguidors. També per a l’Ontinyent, que arriba en zona de descens i després d’haver-se reforçat amb sis jugadors en aquest mercat d’hivern.

L’equip blanc és un rival propici al Narcís Sala, doncs els valencians només hi han guanyat una vegada en dotze visites. Va ser tot just la temporada passada, quan en la setena jornada es van imposar per 0 a 1.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS