UE Sant Andreu 2 – Ontinyent CF 3

Un Ontinyent molt valent i necessitat s’ha endut els tres punts del Narcís Sala en el partit ajornat de la dissetena jornada. L’equip blanc s’ha posat dos gols per davant en dues ocasions i les dianes de Quim Araujo i Matas, que s’ha estrenat, no han estat suficients per sumar cap punt.

El conjunt visitant ha sortit amb molta empenta i disposat a fer-se amb la iniciativa del joc. L’Ontinyent ha començat avisant amb dues rematades desviades però a la tercera Verdú no ha perdonat amb el cap a la sortida d’una falta lateral. El Sant Andreu ha provat de reacionar tímidament, però llavors els de Nino Lema han fet el segon amb un xut de Cervera des de la frontal. Patxi Salinas no estava content amb el que veia i ha fet un doble canvi, donant entrada a Ton Alcover i Ander Vitoria.

L’equip ha sortit més entonat a la segona meitat i, després d’un primer avís de Rubén Canelada, Quim Araujo ha escurçat rematant al primer toc una centrada de Xapi Arnau. Els andreuencs han seguit buscant el gol i a punt han estat de fer-lo Ibon, amb un xut de falta al travesser, i Francis, que ha topat amb el porter Unai. La reacció s’ha anat apagant i de nou en una jugada d’estratègia, Juanjo Pereira ha fet el tercer rematant sol de cap. En el temps afegit Antonio Matas s’ha estrenat com a golejador en el seu debut amb un gran xut a l’escaire.

UE Sant Andreu 2

Ontinyent CF 3

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo (Matas 65′), Carroza, Rubén, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez (Ton Alcover 33′), Josu (Ander Vitoria 33′), Quim Araujo i Francis Ferrón.

Ontinyent CF: Unai, Borja, Ortega, Berna, Fernando, Juanjo Pereira, Paco Sáez (Trujillo 81′), Cervera, Jaime Jornet (Juanjo 90′), Verdú (Óscar 72′) i Dani Fernández.

Gols: 0-1 Verdú (12′), 0-2 Cervera (32′), 1-2 Quim Araujo (50′), 1-3 Juanjo Pereira (75′), 2-3 Matas (93′).

Àrbitre: Hernández Lorenzo, del col·legi de La Rioja. Ha mostrat la groga als locals Melo, Quim Araujo i Ander Vitoria i als visitants Borja, Berna, Trujillo i Fernando.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS