Víctor Alonso ja té fitxa amb el primer equip

Després de passar tota la primera volta recuperant el seu genoll, el mitja punta de 19 anys és des d’avui un més a la plantilla. Al novembre va obtenir l’alta mèdica i ara, amb les sortides que s’han produït, ocuparà una de les fitxes lliures.

D’aquesta manera Víctor tornarà a estar disponible per jugar un partit oficial amb el Sant Andreu. L’últim va ser el 6 de febrer passat contra la Peña Sport de Tafalla. Entre mig una lesió greu de genoll l’ha tingut molts mesos apartat lluitant per poder tornar als terrenys de joc, un objectiu que ara podrà assolir. I és que tot i tenir l’alta mèdica des de fa set setmanes, l’equip tenia totes les fitxes ocupades en aquesta primera volta.

Víctor ja coneix bé la Segona B, on hi va debutar de la mà de Piti Belmonte amb només 17 anys i va tenir minuts en diversos partits. El mitja punta, un dels grans valors del futbol base andreuenc, ha signat aquest matí la fitxa amb la voluntat de continuar treballant per poder fer-se un lloc.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS