Aarón Bueno debuta a la convocatòria

El darrer fitxatge del mercat d’hivern entra a la seva primera llista la mateixa setmana de la seva arribada. També ho fa Víctor, ja amb la fitxa tramitada. Azparren, Dídac, Jilmar, Melo, Xapi Arnau i Josu són baixa per rebre el Reus al Narcís Sala.

Els 16 convocats: Morales, Éric, Albarrán, Carroza, Mozó, Rubén Canelada, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Víctor Alonso, Xavi Jiménez, Ivan Guzmán, Quim Araujo, Aarón Bueno, Matas i Ander Vitoria.

El Reus arriba al Narcís Sala només dos punts per sobre els andreuencs a la classificació i en el seu pitjor moment de la temporada. Els d’Emili Vicente no coneixen la victòria aquest 2014, de fent han sumat tan sols 2 punts dels últims 18 que han disputat, amb quatre derrotes consecutives.

Després del polèmic partit de la primera volta a Reus, els de Patxi Salinas superarien els del Baix Camp a la classificació en cas de guanyar demà. I el Narcís Sala no és precisament un bon escenari pels reusencs, que han sortit derrotats en les darreres sis visites a Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS