Alejandro Martínez: “El compromís de l’equip és de 10”

El segon entrenador andreuenc es va mostrar comprensiu amb les protestes del públic després de la derrota contra el Reus. “L’afició és sobirana i si es queixa és perquè no està contenta, però ha d’entendre que som un grup de gent que ho donem tot”.

“Últimament ens està costant a casa i semblem més sòlids quan juguem a fora”, reconeixia Alejandro Martínez. El segon de Patxi Salinas creu que l’equip “està a un partit de posar-se en una situació còmode o no a la classificació”. Un context que fa que l’únic pensament sigui “seguir lluitant per aconseguir l’objectiu de la permanència” i “canviar la tendència i l’opinió de la gent amb treball”.

Martínez assegurava que contra el Reus el joc no va ser bo a la primera meitat. “A la segona ho hem intentat més, hem millorat la intensitat, però hem jugat més amb el cor que amb el cap i el partit s’ha decidit amb un golàs”.

L’assistent de Patxi també va valorar els canvis d’aquest mercat d’hivern a la plantilla. “La baixa de Francis és important per a nosaltres. Dins del que ens oferia el mercat hem intentat incorporar el millor i ara hem de lluitar per l’objectiu amb el que tenim”.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS