Alejandro Martínez: “L’efectivitat ha marcat la diferència”

Després de la derrota el segon entrenador destacava l’encert de cara a porteria com la clau del partit. “He vist bé l’equip tot i el resultat. No hem fet un mal partit”. Alhora Martínez també ressaltava la fortalesa del rival: “si és líder és per alguna cosa”.

Tot i jugar al camp del primer classificat la sortida del Sant Andreu ha estat bona. “Hem tingut el partit on hem volgut, entrant molt bé amb dues accions molt clares d’Ander”, reconeixia el segon de Patxi. El Llagostera ha tingut l’encert que ha faltat als quadribarrats. “Ens han condemnat dues accions puntuals, no he vist l’equip patir”.

Després de la mala dinàmica de resultats Alejandro Martínez reconeixia que la situació “no és crítica però sí preocupant”. En aquest sentit creu que el camí per capgirar la situació és “treball i tranquil·litat”. “L’equip vol, avui inclús amb un jugador menys no ha baixat els braços”.

Pel que fa als nous fitxatges el segon entrenador creu que “necessiten un període d’adaptació per anar comptant poc a poc amb ells”.

Més en

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018

El Juvenil A immers en una mala ratxa

Premsa10 de març de 2018