Alejandro Martínez: “L’efectivitat ha marcat la diferència”

Després de la derrota el segon entrenador destacava l’encert de cara a porteria com la clau del partit. “He vist bé l’equip tot i el resultat. No hem fet un mal partit”. Alhora Martínez també ressaltava la fortalesa del rival: “si és líder és per alguna cosa”.

Tot i jugar al camp del primer classificat la sortida del Sant Andreu ha estat bona. “Hem tingut el partit on hem volgut, entrant molt bé amb dues accions molt clares d’Ander”, reconeixia el segon de Patxi. El Llagostera ha tingut l’encert que ha faltat als quadribarrats. “Ens han condemnat dues accions puntuals, no he vist l’equip patir”.

Després de la mala dinàmica de resultats Alejandro Martínez reconeixia que la situació “no és crítica però sí preocupant”. En aquest sentit creu que el camí per capgirar la situació és “treball i tranquil·litat”. “L’equip vol, avui inclús amb un jugador menys no ha baixat els braços”.

Pel que fa als nous fitxatges el segon entrenador creu que “necessiten un període d’adaptació per anar comptant poc a poc amb ells”.

Més en

Dol pel traspàs de Joan Mora

Premsa17 d'octubre de 2017

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 d'octubre de 2017

Primera derrota del Femení (1-2)

Premsa16 d'octubre de 2017

Qüestió de detalls (1-2)

Premsa15 d'octubre de 2017