Canvi d’entrenador al Juvenil A

Rubén García, fins ara al Juvenil B, ocuparà el lloc de Jose Alcaraz fins a final de temporada. La mala dinàmica de resultats de l’equip, que es troba en zona de descens, ha forçat el canvi a la banqueta a set jornades pel final del campionat de Divisió d’Honor Juvenil.

El nou entrenador té 25 anys i va jugar com a porter al Barça, l’Espanyol, la Damm i al Sant Andreu, les seves dues darreres temporades. Rubén García compleix enguany la seva desena temporada com a entrenador al club quadribarrat, on ha anat passant per les diverses categories.

D’aquesta manera el Sant Andreu continua amb la seva política de confiar en tècnics de la casa. La tasca serà complicada, però la il·lusió per aconseguir la salvació és tan gran com la pròpia dificultat.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS