Aquest diumenge el jugador badaloní va arribar als 100 partits de lliga com a andreuenc. En la seva tercera temporada al Narcís Sala, el mago és el segon jugador de la plantilla que més vegades ha vestit la quadribarrada, només per darrere de Morales (193) i per davant de Rubén Canelada (89).

I és que en aquests tres anys Quim Araujo només s’ha perdut dos partits de lliga. La temporada de la seva arribada al club, la 2011/2012, el davanter només es va quedar sense jugar en una ocasió, completant 37 jornades. El seu protagonisme va anar a més l’any passat, quan no es va perdre ni un sol dels 40 partits de lliga.

Enguany, amb un nou entrenador, la seva presència ha seguit sent indiscutible i només s’ha quedat sense jugar en una ocasió, la jornada 3 a camp del Badalona de Piti Belmonte. Ha estat l’única vegada en que no ha jugat estant convocat per a un partit de lliga. D’aquest total de 100 partits, 67 els ha disputat com a titular i 33 sortint des de la banqueta. El nombre d’enfrontaments jugats puja fins als 119 si comptem el total de competicions, amb 25 gols anotats.

El capità José Miguel Morales lidera aquest rànquing amb 193 jornades disputades en 6 temporades. En tercera posició se situa Rubén Canelada, que amb 89 partits podria arribar al centenari aquesta mateixa campanya.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS