Cifuentes: “Hem de remar tots en la mateixa direcció”

El nou entrenador s’ha presentat aquest migdia davant els mitjans de comunicació amb les idees molt clares i convençut que l’equip anirà cap endavant. “Hem de donar tranquil·litat als jugadors. És moment perquè afició, plantilla i cos tècnic anem tots junts”.

En primer lloc el tècnic ha volgut donar les gràcies a l’afició per la benvinguda, un fet que ha assegurat que “demostra la grandesa d’aquest club, que és especial i representa una manera de sentir”. Martí Cifuentes veu aquesta nova aventura com “una gran oportunitat” i en aquest sentit ha agraït al club la confiança demostrada.

Tot i la gran temporada que estava fent al Rubí, l’entrenador vallesà no va dubtar en acceptar la proposta del Sant Andreu “perquè el nivell de la plantilla creiem que és més alt que el que està demostrant. Hi ha un bon grup i té marge de millora”. En aquest sentit Cifuentes afirma que el nou cos tècnic “treballarà tant com pugui per sortir d’aquesta situació” i creu que ha d’adaptar-se a les característiques dels jugadors, amb l’objectiu de “veure un Sant Andreu valent, capaç d’anar a pels partits, que sigui agressiu, que tots ataquem i defensem i amb bon criteri amb la pilota”.

Després de dos dies amb la plantilla el nou entrenador ha reconegut estar tranquil. “L’adaptació és bona i estic envoltat d’un cos tècnic excel·lent. Coneixem bé la Segona B, el grup III i els jugadors de la plantilla”. A partir d’aquí el plantejament és “anar setmana a setmana” i “a final de temporada es veurà fins on som capaços d’arribar”. Cifuentes té clar que s’ha de “començar a treballar de zero i no perdre massa temps en mirar què ha passat anteriorment”.

El tècnic, que ha admès que ja hi havia hagut contactes amb el club de cara la temporada vinent, debutarà a la banqueta el proper diumenge al Narcís Sala contra el filial granota. “Afrontarem el partit amb ganes, sabem que és una oportunitat i intentarem sortir a guanyar el partit sent valents”.

Foto: Rut Ortiz.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS