Cifuentes: “Hem intentat dotar l’equip d’un model de joc”

Després del debut el tècnic assegurava que no podia marxar content però es quedava amb les sensacions de la primera part. En canvi era crític amb la segona meitat: “hem estat desdibuixats, tàcticament no hem estat massa d’acord amb la idea que volem aplicar”.

No va ser l’estrena desitjada i per aquest motiu només queda treballar. “No tinc cap dubte que amb aquests jugadors i treballant tots junts treurem la situació endavant”, afirmava Martí Cifuentes. Tot i estar una mica per sobre del rival en quant a sensació de perill, amb un penal i una ocasió el Levante B en va tenir prou per endur-se els tres punts del Narcís Sala.

El Sant Andreu arribava amb molts condicionants a aquest partit, un d’ells les baixes en defensa. L’entrenador vallesà va elogiar el paper dels dos jugadors que van ocupar posicions poc habituals. “Només teniem un central disponible, Xapi ha complert molt bé i el partit de Xavi jiménez també ha estat bo”. Contra el filial granota es va començar a veure el sistema 4-2-3-1 que vol aplicar a l’equip.

Per a Cifuentes l’important ara és “canviar la dinàmica i les sensacions”. En aquest sentit la propera oportunitat serà diumenge vinent a Elx. “Serà un partit complicat i un desplaçament llarg. Entenem que veurem millores, però en només 10 dies no podem fer grandíssims canvis”.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS