Defensa en quadre per rebre el Levante B

Azparren i Albarrán es perdran el partit contra l’equip granota per sanció i se sumen a les baixes dels lesionats Carroza i Dídac. Martí Cifuentes convoca 17 jugadors pel que serà el seu debut a la banqueta andreuenca, demà a les 12:00 al Narcís Sala.

La llista de convocats la formen Morales, Éric, Xapi Arnau, Melo, Mozó, Rubén, Jilmar, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Xavi Jiménez, Josu, Guzman, Aarón Bueno, Quim Araujo, Matas i Ander Vitoria.

El filial granota arribarà al Narcís Sala havent encaixat 45 gols en 25 partits, xifra que el situa com el conjunt que més gols rep. Els de José Gómez només han pogut deixar la porteria a zero en tres partits. Aquesta debilitat defensiva els ha dut a ocupar la zona de descens durant tota la temporada, actualment la divuitena posició amb 21 punts.

La temporada passada la visita del filial granota (1-0) va servir per iniciar un mes de gener perfecte, amb ple de victòries i sense encaixar cap gol.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS