Enorme victòria del Juvenil A per creure en la salvació

Els quadribarrats van assaltar la Ciutat Esportiva Joan Gamper i es van imposar al FC Barcelona per 0 a 1 en el debut a la banqueta de Rubén García. Velarde, al minut 56′, va anotar el gol que dóna ales per creure que la permanència és possible.

Calia guanyar en un camp complicadíssim on només l’Espanyol havia pogut vèncer. Era l’única opció per seguir amb vida i l’equip s’hi va agafar per mantenir les opcions de seguir a Divisió d’Honor.

Línies molt juntes al mig camp per evitar que el Barça fiqués el Sant Andreu massa enrere. Aquest era el plantejament amb el que van sortir els quadribarrats al camp i el van complir amb escreix. Els blaugrana van crear perill només en llançaments de falta, pilotes laterals i rematades llunyanes. En una d’aquestes accions va arribar la més clara del Barça, amb una rematada al travesser. El Sant Andreu també podria haver tingut la seva opció, però l’àrbitre no va xiular un penal per mans bastant clares dins l’àrea local.

A la segona meitat els de Jordi Vinyals van sortir disposats a apretar més, trobant-se de nou un Sant Andreu molt ben posicionat sobre el terreny de joc. Al minut 56′, aprofitant una errada blaugrana en un contraatac, Velarde va posar el 0 a 1 al marcador. El resultat feia inevitable que els andreuencs tiressin una mica enrere fruit de l’empenta culer. Tocava saber patir i l’equip ho va fer, deixant-s’hi la pell i demostrant que amb aquesta actitud la salvació és possible.

Tres punts que donen moral i confiança a un Sant Andreu que la propera jornada (9 de març) rebrà l’equip que marca la salvació, ni més ni menys que l’Europa. Un derbi que es preveu apassionant.

FC Barcelona 0

UE Sant Andreu 1

FC Barcelona: José A.Suárez, Godswill, Rodri, Juanma, X.Quintillà, Jordi (Godoy 63′), Joel (Enguene 46′), Kaptoum, Maxi, Munir i Ebwelle (Moha 57′).

UE Sant Andreu: Manu, Martí, Bernat, Dowi, Guti, Rojas, Moreno, Omar (Joel 70′), Jona (Nando 74′), Artigas (Robert, min 58) i Velarde.

Gols: 0-1 Velarde (55′).

Àrbitre
: Vico Moreno.

Foto: Gerard Romero.

Més en

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018