Martí Cifuentes: “Hem de treballar tots moltíssim”

El tècnic va assegurar que l’única manera de sortir de la dinàmica negativa és treballar i remar tots en la mateixa direcció, sabent que la situació és complicada però no crítica. Del partit contra l’Elche Cifuentes es queda amb la primera meitat.

“Es repeteix la història de la setmana anterior”. L’equip va aguantar el resultat fins al descans i va anar millorant a mesura que avançava el primer temps. “A la primera part hem competit força bé, però ens ha faltat connectar l’última passada per culminar algun contraatac”. L’entrenador vallesà estava decebut en canvi amb la represa: “la segona part molt malament, hem estat per sota del nivell que esperem i l’Elche ha estat superior”.

El primer gol del conjunt il·licità va acabar de trencar el partit, segurament fruit de la dinàmica. “Les dinàmiques fan que quan et marquen un gol anímicament et costa donar la volta a la situació”. Després de deu dies al capdavant de l’equip Martí Cifuentes va insistir que s’està intentant “muntar un model de joc amb els jugadors que tenim”. Uns jugadors que el tècnic creu que “tenen més nivell del que s’ha demostrat avui”.

Foto: Judit Andreu.

Més en

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018