Quim Araujo, Xapi Arnau i Xavi, baixes per sanció

L’equip s’ha desplaçat a Alacant sense els tres sancionats ni els lesionats Melo i Dídac. Martí Cifuentes convoca 17 jugadors per enfrontar-se demà (12:00) amb l’Elche Ilicitano, que encara no ha perdut a casa aquesta temporada.

La llista la formen Morales, Éric, Albarrán, Azparren, Mozo, Carroza, Rubén, Jilmar, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Víctor, Josu, Guzman, Aarón Bueno, Matas i Ander Vitoria.

El filial de l’Elche arriba al partit de demà amb aspiracions d’enganxar-se a la part alta de la classificació. Actualment a la vuitena plaça, els il·licitans es fan molt forts a casa, on porten tres victòries consecutives i han sumat gran part dels 41 punts que tenen.

Es tracta d’un equip molt fort ofensivament, el segon que més gols ha anotat (42), i una mica més feble al darrere, havent encaixat 33 gols, dos més que el Sant Andreu tot i la diferència de punts entre tots dos conjunts. Els andreuencs ja van saber derrotar l’Elche en la primera volta, amb un ajustat 3 a 2 i remuntada inclosa.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de gener de 2019

Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

Premsa21 de gener de 2019

Glaçats (1-0)

Premsa20 de gener de 2019

Revàlida a Sant Boi

Premsa19 de gener de 2019