Quim Araujo, Xapi Arnau i Xavi, baixes per sanció

L’equip s’ha desplaçat a Alacant sense els tres sancionats ni els lesionats Melo i Dídac. Martí Cifuentes convoca 17 jugadors per enfrontar-se demà (12:00) amb l’Elche Ilicitano, que encara no ha perdut a casa aquesta temporada.

La llista la formen Morales, Éric, Albarrán, Azparren, Mozo, Carroza, Rubén, Jilmar, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Víctor, Josu, Guzman, Aarón Bueno, Matas i Ander Vitoria.

El filial de l’Elche arriba al partit de demà amb aspiracions d’enganxar-se a la part alta de la classificació. Actualment a la vuitena plaça, els il·licitans es fan molt forts a casa, on porten tres victòries consecutives i han sumat gran part dels 41 punts que tenen.

Es tracta d’un equip molt fort ofensivament, el segon que més gols ha anotat (42), i una mica més feble al darrere, havent encaixat 33 gols, dos més que el Sant Andreu tot i la diferència de punts entre tots dos conjunts. Els andreuencs ja van saber derrotar l’Elche en la primera volta, amb un ajustat 3 a 2 i remuntada inclosa.

Foto: Judit Andreu.

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018