UE Llagostera 2 – UE Sant Andreu 0

El líder de la lliga s’ha imposat al Sant Andreu en un partit amb poc futbol i molta punteria per part local. Els andreuencs han pogut avançar-se però els ha faltat l’encert que sí ha tingut el Llagostera. Albarrán ha vist la vermella i es perdrà el proper partit.

Tot i la sortida inicial dels blaugrana, ha estat el Sant Andreu qui ha tingut les dues primeres ocasions clares del partit. Ander Vitoria, primer amb el cap i més tard amb el peu, ha rematat amb perill posant en alerta la defensa local. També ho han provat sense sort Quim Araujo i Mouriño amb xuts des de fora l’àrea. En la primera ocasió clara pel Llagostera, Salva Chamorro ha fet el gol amb una rematada a la mitja volta a la frontal de l’àrea petita. L’1 a 0 ha animat els locals, que a punt han estat de fer el segon per mitjà d’Àlex Cruz.

El partit s’ha acabat de desequilibrar a la represa, quan Albarrán ha comès penal per unes mans dins l’àrea i ha vist la segona groga. Enric Pi no ha perdonat i ha fet el 2 a 0, un marcador que en la següent jugada Morales i Mozó han evitat que s’ampliés treient la pilota sota pals. L’equip ha buscat reduir diferències amb l’entrada de Matas i Aarón Bueno, que ha provocat un penal no assenyalat per mans d’Aimar. A un quart d’hora pel final ha entrat al terreny de joc Víctor Alonso, protagonitzant la bona notícia del partit després de gairebé un any sense jugar.

UE Llagostera 2

UE Sant Andreu 0

UE Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Óscar Álvarez, Enric Pi, Jordi López, Álex Cruz, Pitu (Jordi Masó 78′), Sellarés, Salva Chamorro (Fullana 64′) i Eloy Gila (Tito 71′).

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Azparren (Víctor 77′), Melo, Mozo, Rubén, Ibon, Ton Alcover (Matas 61′), Mouriño, Quim Araujo i Ander Vitoria (Aarón Bueno 61′).

Gols: 1-0 Salva Chamorro (30′), 2-0 Enric Pi (55′).

Àrbitre: Bueno Prieto, del col·legi madrileny. Ha mostrat la groga als locals Salva Chamorro i Vallho x2 (70′), i als visitants Albarrán x2 (54′), Azparren i Mouriño.

Foto: Isaac Navarra – UE Llagostera

Més en

El Juvenil A vol aconseguir la primera victòria

Premsa20 de setembre de 2019

Comunicat sobre els fets de diumenge

Premsa19 de setembre de 2019

José María García, nou entrenador del Femení

Premsa18 de setembre de 2019

La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

Premsa16 de setembre de 2019