17 convocats per rebre el Lleida Esportiu

Martí Cifuentes té les baixes de Xavi Jiménez i Dídac per afrontar la visita d’un Lleida al que històricament no se li dóna gens bé el Narcís Sala. Els tres jugadors descartats per decisió tècnica per a aquest partit són Jilmar, Víctor i Albarrán.

Els disset convocats són Morales, Éric, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Mozó, Rubén, Carroza, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Quim Araujo, Josu, Aarón Bueno, Guzman, Matas i Ander Vitoria.

L’equip de la Terra Ferma arriba al Narcís Sala just després de trencar una gran ratxa de 21 partits sense perdre. L’Espanyol B va ser capaç de trencar aquesta gran trajectòria la setmana passada al Camp d’Esports (1-2). Una derrota que manté els lleidatans en la tercera posició, amb 52 punts, però que els ha allunyat a sis punts del líder.

De la seva banda els andreuencs voldran continuar amb la reacció i seguir sumant punts per allunyar-se de la zona de baix, fent bo l’empat de l’última jornada a Manises.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS