Cifuentes: “Hem de seguir creixent”

El tècnic valorava el punt aconseguit a Manises com a bo amb l’objectiu de fer-lo encara millor diumenge vinent a casa. Cifuentes assegurava que les sensacions són que “l’equip cada vegada es troba millor, a nivell físic, mental i tàctic”.

Ja el dia de la presentació l’ex tècnic del Rubí va assegurar que la seva intenció era fer crèixer assegurant primer l’aspecte defensiu. Diumenge, per primera vegada, es va aconseguir deixar la porteria a zero. “Per aconseguir la permanència hem de ser sòlids al darrere. L’equip defensivament ha estat bé i l’Huracán no ha fet ocasions clares. Ens ha faltat potser a la segona part fer l’última passada per crear problemes”.

La intenció del cos tècnic és que l’equip sigui el més competitiu possible, adaptant-se si cal a les característiques del rival i del camp. En aquest sentit a Manises es va posar en pràctica un nou sistema, amb romb al mig del camp i alguns canvis a l’onze. “Preveiem el tipus de partit que ha sigut, era molt important dominar el joc aeri i Carroza és molt sòlid en aquest aspecte”. I és que van ser els primers minuts que Rubén es perdia aquesta temporada, un fet puntual propiciat per les “característiques especials d’aquest partit”.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS