Cifuentes: “És una victòria important per recuperar-nos anímicament”

Amb els seus primers tres punts a la butxaca, el tècnic es mostrava satisfet pel treball de l’equip. “Més enllà del resultat hem competit molt bé contra un gran rival. És un triomf molt important per canviar la dinàmica”.

La victòria patida davant els groguets va més enllà dels tres punts sumats. “Quan vam arribar aquí vam trobar un vestidor una mica tocat anímicament”, admetia Martí Cifuentes. Calia un estímul com el resultat contra el Villarreal B, un fet que ara permetrà “encarar la setmana de manera diferent i anar recuperant els jugadors anímicament, que és el primer pas per competir bé”.

Fallar un penal, avançar-se al marcador i encaixar immediatament l’empat, són situacions que “parlen de com de difícil és canviar una dinàmica negativa”. Tot i així, l’entrenador andreuenc valorava molt haver pogut sobreposar-se a aquestes situacions i guanyar el partit al minut 92. “Espero que sigui el reflex del que passarà d’aquí a final de temporada”.

Per davant queden deu jornades. “Són deu finals i hem d’intentar guanyar cada partit. Crec que tenim nivell suficient per canviar la situació, però hem de treballar tots molt”. El proper compromís serà dissabte vinent a Manises contra l’Huracán. “Sabem que és un camp molt difícil amb un rival que juga molt directe. Ens hi haurem d’adaptar”.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS