Clínica Podològica DYN regala 100 pilotes al futbol base

Un dels principals espònsors del club, en un gran gest amb el futbol base, ha regalat cent pilotes que feien molta falta als equips. La bona entesa entre el patrocinador i el departament de màrqueting ha estat clau per aconseguir aquest acord.

La Clínica Podològica DYN, situada al Carrer Segre 88, va entrar a principi de temporada com a espònsor del Sant Andreu. A banda d’instal·lar una tanca publicitària al Narcís Sala, ofereix de manera gratuïta tots els serveis de podologia al primer equip: control biomecànic preventiu a l’inici de temporada, exploració de la marxa, elaboració d’història clínica, visites per problemes dèrmics, elaboració de plantilles a mida per a la pràctica del futbol i controls periòdics. A més, els jugadors del futbol base tenen revisions gratuïtes i els socis del club es beneficien d’un descompte presentant el seu carnet.

Des del club agraïm la col·laboració i implicació de la Clínica Podològica DYN amb el Sant Andreu. S’està treballant intensament per solucionar els problemes actuals del futbol base i en els propers dies hi haurà més novetats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS