El derbi és quadribarrat!

El Juvenil A ha superat l’Europa per un clar 4-0 i se situa a només un punt de la salvació quan falten cinc jornades de lliga per disputar. Velarde, Josa (p.p.), Jona i Moreno han estat els golejadors, tots ells a la segona part. Seguim creient!

Amb un gran ambient al Narcís Sala l’equip ha sortit a per totes, disposant de tres bones arribades de Sergio, Artigas i Jona en els primers deu minuts. A mesura que avançava el partit s’han anat igualant les forces, amb tots dos equips lluitant per fer-se amb el pes del partit. S’ha jugat molt al mig del camp i els dos porters no han hagut pràcticament d’intervenir.

La segona meitat ha començat amb l’expulsió de l’escapulat Ivan per dues targetes grogues. La superioritat numèrica ha estat el detonant perquè els jugadors de Rubén Garcia passessin per sobre dels graciencs. En només 5 minuts els quadribarrats han fet tres gols per sentenciar ràpidament el partit. Primer Velarde, amb una rematada de cap al segon pal, tot seguit Josa en pròpia desviant una rematada de Martí i després Jona, també de cap, han posat el 3 a 0. El Juvenil A ha tingut diverses opcions per fer un quart gol que no ha arribat fins al descompte, quan Moreno ha rematat la festa.

Juvenil A 4

CE Europa 0

Juvenil A: Manu, Martí, Bernat (Jordi Méndez 77′), Dowi, Guti, Sergio (Joel 57′), Ferran Roca (Moreno 72′), Rojas (Omar 77′), Artigas, Jona i Velarde.

CE Europa: Quim, German, Ivan, Aleix, Vernet, Marc Garcia, Isaac (Xavi 57′), Ros (Cano 67′), Rodón, Josa i Lozano.

Gols: 1-0 Velarde (65′), 2-0 Josa p.p. (67′), 3-0 Jona (70′), 4-0 Moreno (92′).

Àrbitre: Simón del Pino, del col·legi de Barcelona. Ha mostrat la groga als locals Sergio i Rojas i als visitants Ivan x2 (52′) i Rodón.

Foto: Judit Andreu.

Més en

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017

Últim test abans del debut

Premsa12 d'agost de 2017