El millor moment per visitar Manises

Tot i ser un camp molt complicat, l’Huracán es troba en el seu pitjor moment de la temporada i acumula tres derrotes consecutives. Martí Cifuentes convoca 17 jugadors per viatjar demà a València. En queden fora Josu, Jilmar i Albarrán a més dels lesionats Dídac i Xavi.

La llista la formen Morales, Éric, Xapi Arnau, Azparren, Melo, Mozó, Rubén, Ibon, Carroza, Ton Alcover, Mouriño, Víctor, Guzman, Aarón Bueno, Quim Araujo, Matas i Ander Vitoria.

Després de la victòria contra el Villarreal B els ànims estan renovats i és un bon moment per buscar la primera victòria de la temporada fora de casa. El Prat ja va protagonitzar la sorpresa de la jornada ara fa quinze dies, quan es va endur els tres punts de Manises demostrant que tot és possible.

Els darrers resultats dels blanc-i-vermells els han allunyat de les posicions de privilegi i actualment ocupen la novena plaça amb 41 punts. Tot i així Huracán és un equip dissenyat per estar a dalt i de ben segur demà ho donarà tot per reenganxar-se a la zona alta.

En les seves úniques dues visites a Manises els andreuencs han tornat sempre amb les mans buides (1-0 i 2-0). De fet fins aquesta temporada el Sant Andreu sempre havia perdut contra el conjunt valencià, una tendència que es va capgirar en el partit de la primera volta al Narcís Sala (2-1).

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS